Сигналът за инцидента е получен в 15:45 часа. По първоначална информация

...
Сигналът за инцидента е получен в 15:45 часа.
По първоначална информация
Коментари Харесай

Трима загинаха, а други двама са тежко ранени при катастрофа на пътя Ловеч – Плевен

Сигналът за случая е получен в 15:45 часа.

По първична информация на мокра настилка са се блъснали два автомобила с плевенска регистрация.

На място са починали трима души, а двама са откарани в болница в тежко положение, осведомиха от Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч.

Образувано е досъдебно произвеждане и следва изясняване на аргументите за случая.

10 024 моторни транспортни средства са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция, за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата, оповестиха през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. Извършен е надзор на 11 450 водачи и пасажери. Съставени са 2617 фиша и 671 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

В рамките на миналия ден са открити общо 34 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 21 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 13 - с над 1,2 на 1000, петима са отказали тестване. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 13 водачи, а четирима са отказали да бъдат тествани.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР