Сигнал за огромното количество боклуци, изхвърлени край пътя на входа

...
Сигнал за огромното количество боклуци, изхвърлени край пътя на входа
Коментари Харесай

Боклуци посрещат пристигащите в Силистра

Сигнал за голямото количество отпадъци, изхвърлени край пътя на входа на Силистра. От общината изясняват, че от време на време почистват боклуците, само че безусловно след няколко дни картината става отново същата.

Монтирани са две химически тоалетни и два контейнера вид бобър, само че те не вземат решение казуса.

Недоволство в Батак поради отпадъци в някогашен боен цех

„ Сега това, което считаме да създадем в допълнение, е да сложим указателни табели, с които категорично да се указва, че е неразрешено изхвърлянето на боклуци от тези камиони под опасността за санкция по наредбата за запазване на публичния ред “, сподели зам.-кметът на община Силистра Тихомир Борачев пред БТВ.

Ще бъде сигнализирана и полицията да глобяват водачите, които изхвърлят отпадъци съгласно наредбата за запазване на публичния ред. От Общината настояват, че казусът е в потенциала на Граничен контролно-пропусквателен пункт в региона. А до момента в който Силистра чака генералните решения за заобиколен път или за мост Силистра – Кълъраш, който да поеме потока от тирове от Турция за Румъния, Украйна, Русия, общината би трябвало да се пребори със сметището около пътя, който води към града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР