Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер призна, че за

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер призна, че за
Коментари Харесай

Федерер: Ще ми е нужен доста късмет, за да спечеля Ролан Гарос

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер призна, че с цел да победи в шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ", ще му е нужна и сериозна доза шанс.
 Джорджо Киелини: Роналдо е като Болт и Федерер
Маестрото не е играл в конкуренцията в Париж от 2015 година, само че след присъединяване си на Откритото състезание на Австралия, разгласи че ще направи смяна в графика си.

" Иска ми се да кажа, че мога да печеля " Ролан Гарос ", само че ще ми е необходим прочут шанс. Нужно е да стартира шампионата добре. Ще вземам участие за наслаждение, без напрежение и ще забележим какво ще се получи.

В Париж съм получавал сериозна поддръжка, а триумфът ми на " Ролан Гарос " 2009, е един от най-големите в кариерата ми.

Новак е в серия от три следващи трофеи от Големия шлем и да се целя в първото място, не наподобява реалистично. Сега виждам към купа в Дубай.

Основната ми цел е да остана здрав и да знам, че мога да спечелвам най-големите надпревари. А също, че мога да надвивам най-хубавите. Дори и класирането ми да се намалява, това не е проблем за мен.

Поне до момента в който чувствам, че мога да печеля шампионат от Шлем, всичко ще бъде наред. Предпочитам да бъда №17 в ранглистата с купа от Големия шлем, в сравнение с да съм трети, само че без подобен трофей ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР