Шведски журналист наклевети по грозен начин великата Стефка Костадинова и

...
Шведски журналист наклевети по грозен начин великата Стефка Костадинова и
Коментари Харесай

Шведски журналист наклевети Стефка Костадинова, че била натъпкана с допинг

 Шведски публицист наклевети по противен метод великата Стефка Костадинова и сложи под подозрение върха й от 209 сантиметра във високия скок, който стои недокоснат към този момент 34 години.

Патрик Еквал е прочут с два обстоятелството: с ненавистта си към спортистите от някогашния социалистически блок и с обожанието, което изпитва към една от известните лекоатлетки в скока на височина от близкото минало – неговата сънародничка Кайша Берквист, оповестява bTV.

В събота вечер Еквал си разреши да насочи шокиращо обвиняване към Костадинова по време на присъединяване му в телевизионното съревнование " Muren ". Куизшоуто се излъчва по един от най-гледаните канали в Швеция - националния SVT в 20:00 ч., а в него Еквал неведнъж декларира, че по време на шампионата на планетата в Рим на 30 август 1987 година, когато слага международния връх, българката е била " натъпкана с допинг ".

Думите нажежават атмосферата в студиото и журналистът даже е предизвестен от различен участник в предаването - юриста и някогашен министър на правораздаването в Швеция Томас Бодстрьом, че тези негови изказвания без доказателства ще го вкарат в съда и че ще бъде наказан за клюка.

" Скоро ще имаш потребност от юрист, в случай че продължаваш да приказваш по този начин ", споделя му седналият до него правист Томас Бодстрьом. Наглостта на Еквал обаче не стопира и той настойчиво отхвърля да се извини: " Пак ви споделям, тя беше натъпкана с допинг ".

Потърсена от bTV, Стефка Костадинова съобщи, че има намерение да търси правата си в съда против шведския публицист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР