Щерката на Мария е на почивка в Занзибар, но без

...
Щерката на Мария е на почивка в Занзибар, но без
Коментари Харесай

Марая без Мария на Занзибар

Щерката на Мария е на отмора в Занзибар, само че без нея, а в компанията на татко си Димитър Андонов, научи HotNews. С тях е настоящата му жена Никол и двете им деца Ивайло и Кая. Фолк певицата явно е изрязана от фамилната компания, само че това надали се дължи на поети задължения след завръщането й на музикалната сцена.

12-годишната Марая се похвали за екзотичната си случка с няколко фотоси в Инстаграм. Майка й също побърза да показа радостните моменти на момичето си, което е в танзанийския остров от предходната седмица. На един от фрагментите тя е с братчето си, което Мара галено назовава Иви. Прави усещане, че момчето е облечено по финален вик на модата - бяла риза, къси панталонки на Burberry, шапка с козирка на Givenchy и чехли на Fendi. Голямата му сестра също е в звук с известната първокласна британска марка, залагайки на черен потник Burberry.

Марая споделя почивката и с по-малката си сестричка, която ощастливи предприемача през 2019-а и обичаната му Никол Милева. "Моят сътрудник в закононарушението ", написа каката под атрактивната фотография от плажа, където двете са в червени бански.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР