Щерката на Камата - Мика Стоичкова отдавна вече е родител.

...
Щерката на Камата - Мика Стоичкова отдавна вече е родител.
Коментари Харесай

Стоичков отново става дядо?

Щерката на Камата - Мика Стоичкова от дълго време към този момент е родител. Тя има своята дъщеричка Миа, която е голямата уязвимост на Христо Стоичков и до момента най-малко не даваше чатлаци, че желае второ дете. Но и по какъв начин да дава като нямаше мъж до себе си. С бащата на Миа - Айкут, се разделиха от дълго време и той съвсем няма връзка с детето, което Мика си отглежда сама.

От няколко месеца обаче дъщерята на Ицо е влюбена до лудост в два пъти по-малкия от нея Йордан Георгиев. Момчето, което на всичко от горната страна наподобява и по-младо от възрастта си като наподобява на възпитаник, се занимава с маркетинг и реклама. Не е ясно къде са се срещнали двамата, само че химията безусловно е избухнала като гърмеж, изключително за Мика, написа razkritia.

Връзката им се развива с гневни темпове, а точно на Коледа Стоичкова сподели какво й се е паднало от шансовете - " Бебе ". " Ще си имаш нов телефон, а по-точно бебефон ", гласи посланието, на което написа " бебе ". А Мика с наслада и неспокойствие го показа в нета - нещо, което в никакъв случай не би направила, в случай че няма проекти за същото.



Някои даже допуснаха, че тя към този момент е бременна, което също не е невероятно. Но и нека да обмисли добре решението си, с цел да не се наложи да гледа сама и второто дете, в случай че младокът Данчо си грабне чукалата, влюбен в някоя на своите години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР