„Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който

...
„Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ще влезем в историята с вот на недоверие без аргументи

„ Ще влезем в историята с избор на съмнение, в който няма никакви аргументи”, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното събрание. Той съобщи, че сътрудниците им от Българска социалистическа партия били избягали.

Днес на изключително съвещание депутатите дебатираха във връзка вота на съмнение на тематика „ Сигурност”.

„ Бих помолил сътрудниците от Българска социалистическа партия – постоянно, когато желаят да създадат един избор, могат да ни попитат за консултация, да кажем, кои са слабите моменти”, сподели Цветанов.
„ Воля ” бойкотира дебатите по вота на съмнение Те продължиха единствено час и половина, Корнелия Нинова не пропусна да употребява най-новата информация за избягал задържан в Пловдив
Той съобщи, че няма никакви причини във вота на съмнение и даже Валентин Радев, вътрешният министър, нямал мотивация да им дава отговор.

От своя страна Радев дефинира претекстовете на Българска социалистическа партия за претенции избор на съмнение като цялостни с популизъм. Той отхвърли битовата престъпност в страната да се усилва, какъвто е един от претекстовете на левицата.

„ Отделно, цяла Европа ни хвали, че България е единствената страна, която пази най-добре сухопътната си граница”, посочи още вътрешният министър.

Радев разяснява и проблемите в системата на Министерство на вътрешните работи и заплатите на служителите на реда. „ Повишихме заплатите. Да сте чули синдикатите? Имам възприятието, че са ги закрили”, разяснява той.

По мотив един от главните причини на Българска социалистическа партия за вота на съмнение, а точно бягащите от пандиза нарушители, Радев сподели, че това се случва. „ Голямата неточност на Българска социалистическа партия е, че не са отчели наклонността през годините, а вадят единични случаи”, сподели Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР