ще видим какво значи протеинознание и как чувствителното небце на

...
ще видим какво значи протеинознание и как чувствителното небце на
Коментари Харесай

Петко е първият номиниран, кой ще бъде следващият?

ще забележим какво значи протеинознание и по какъв начин сензитивното небце на готвача е неговото най-сериозно оръжие по пътя към топ кулинарията. Шеф Виктор Ангелов ще провокира своите готвачи да покажат дали са познавачи или всяка българска стопанка може да ги изпревари в надпреварата. Вечерната резервация още веднъж ще сложи на тестване отборното показване в Кухнята на Ада. Дали готвачите ще съумеят да овладеят напрежението или ще се оставят да ги завладее суматохата, ще разберем след броени часове по NOVA.

Едно е несъмнено - отборният дух ще витае в Hell’s Kitchen – едни ще оказват помощ, само че в действителност повече ще пречат, други ще прелитат от станция на станция, трети ще си търсят концентрацията и ще съжаляват в общежитието, само че един тим въпреки всичко ще покаже положително движение, естетика сред готвачите и ще заслужи утвърждението на началник Ангелов. Дали това ще е задоволително или ще се наложи да се вика мощно подкрепление, с цел да се завърши вечерната резервация и да се нахранят гостите на ресторанта? Със сигурност финалът ще е изненада за всички, а взискателният началник Ангелов няма да скрие разочарованието си от своите готвачи. Кой ще се изправи против Петко в дуел за оставане в Кухнята на Ада ще разберем довечера в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.
 кухнята на Ада NOVA
Дневното предизвикателство ще изпита професионалните готвачи по основи на готварството и ще покаже дали са внимавали на ученическата пейка. Ще има урок по семантика и романтика, или по-точно по какъв начин се комбинират първокачествени протеини от морето и полето. Чии небца ще се окажат познавачи и ще има ли тим, който ще отнесе заслужена победа в урока по знание – ще разберем тази вечер единствено по NOVA. Залогът за едни ще бъде изключително огромен, а за други ще се окаже въпрос на чест. Победителите ще бъдат наградени с същинска приятност навън, до момента в който победените ще се схванат какво е да си „ лапни шаран “ на изгнание в кухнята.

Вечерната резервация още веднъж ще провокира тимовете да покажат могат ли да се оправят „ Заедно като един “ или безславно ще приключат борбата като индивидуалисти. Дали топ готвачите ще съумеят да потвърдят, че са положителни в кухнята и знаят по какъв начин да запазят хладнокръвие в стресови обстановки или ще се оставят на напрежението, неналичието на централизация и суматохата. Ще гледаме опити за преодоляване на обстановката, които ще прераснат в ловко ръководене на кораба, ще забележим и по какъв начин топ готвачи карат стремително в насрещното, ще има гаф след гаф, само че и на някой ще му се наложи да похапне следващата си поширана неточност. На финала ще се наложи мощно подкрепление за едните и хвалба за другите.-->

Кой ще бъде изправен пред строя, с цел да поеме виновността за разочарованието на началник Ангелов и да се насочи към решаваща борба за оставането в Hell’s Kitchen против Петко, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР