Ще ви помогне и в борбата срещу наднорменото тегло ,

...
Ще ви помогне и в борбата срещу наднорменото тегло ,
Коментари Харесай

Уникално прочистване на тялото, което, освен че бори килограмите, Ви пази от рак за цял живот

Ще ви помогне и в битката против наднорменото тегло, пишат от petel.bg.

Това пречистване на тялото ще ви помогне да изгоните токсините, които го разрушават и е сигурен щит против рак, освен това за цялостен живот.

Специалистите поучават да вършиме постоянно пречистване на организма, с цел да държите надалеч от вас редица заболявания, измежду които и подлият рак. Голяма част от тежките болести, каквото е ракът са вследствие на задръстването на тялото ни с отрови, които безусловно го унищожават.

Разбира се пагубно въздействие върху здравето ни оказват нездравословните храни и питиета, изпаренията от колите и още редица фактори някои, от които не можем да избегнем, написа bgnow.eu.

Да не забравяме и стресът, защото той също оказва голямо въздействие върху здравето ни. В значително случаи точно стресът води до появяването на рак. Мнозина вършат пречистване на организма за намаляване. Основната му роля обаче е да ви избави от нездравословните шлаки и отрови, натрупали се в него, които предизвикват редица болести. Рецептата, която ще ви разкрием за алкална вода, е съвършен метод за пречистване на организма.

Като начало ще е добре да си намерите двулитров буркан, който би трябвало да е доста добре измит. Напълнете го с вода и прибавете един лимон, нарязан на късчета. Ако не можете да си осигурите био лимон, по-добре е да отстраните кората му. Добавете и 1 ч.л. хималайска сол. Затворете буркана и го оставете да престои една нощ (12 часа) на стайна температура.

От получената алкална вода би трябвало да пиете по 3 ч.ч. заран преди закуска. Методът за пречистване на организма, предпазващ и от рак се ползва в продължение на една седмица. След това се прави едноседмична отмора и се повтаря още веднъж. Можете да повтаряте тази процедура цяла година като спазвате изискването за отмора.

Според изследванията, в случай че човек пие цяла година алкална вода, освен ще прочисти организма си радикално и ще се защищити от тежки заболявания като рак, а и ще удължи живота си с най-малко пет години. Освен всичко друго, безспорно ще ви помогне и в битката с непотребните килограми.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР