Ще върнем здравия разум в 50-ия парламент. Текстовете в Конституцията

...
Ще върнем здравия разум в 50-ия парламент. Текстовете в Конституцията
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще върнем здравия разум в 50-ия парламент

Ще върнем здравия разсъдък в 50-ия парламент. Текстовете в Конституцията са нездравословни и не работят. Това сподели в " Денят стартира " ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

На въпроса с кого ще работят в бъдещото Народно заседание, отговори: " С всички, които мислят по този метод. Другите партии много постоянно си трансформират мнението и се надявам, че с помощта на нас здравият разсъдък ще се появи и при тях и ще постъпим вярно ".

Йорданов, който беше ръководител на краткотрайната комисия по проблема с Агенция " Митници " уточни, че задачата й е било информиране на обществеността за случая. Според него има задоволително доказателства за тежка корупционна скица и контрабандни канали в митниците с протекцията на висши държавни чиновници.

" Бойко Рашков пристигна прочувствено, сподели някакви неща, стана и избяга. Не отговори на въпросите по какъв начин двама души, които са в ареста за контрабанда (Стефан и Марин Димитрови - б.р.), му влизат в кабинета 10-15 пъти импровизирано. Има обстоятелства, че са гостували при Рашков непрекъснато, прескачали са цялата верига, всички, които оперативно чакат да си правят работата. Влизат и излизат. Всички неща, които Рашков споделя, би трябвало да бъдат подлагани на подозрение. Асен Василев два пъти излъга, като сподели, че не ги познава. В комисията пристигна шефът на ДАНС и сподели, че имат засечена връзка сред Василев и един от двамата и са обсъждали кой да сложат за началник на Министерство на вътрешните работи - Хасково ".

Йорданов изпитва съществени подозрения дали прокуратурата ще докара случая до дъно.

" ПП-ДБ нямат право да приказват за прокуратура и ДАНС, тъй като те бяха ръководещи 9 месеца. правосъдната им промяна двед до промяна на Гешев с другия основен прокурор, който те също не харесват ", сподели още той.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР