Ще спечелим лигата. Този рефрен повтаряха привържениците на Ливърпул по

...
Ще спечелим лигата. Този рефрен повтаряха привържениците на Ливърпул по
Коментари Харесай

В хладнокръвен тон Клоп позволи на феновете да пеят за титлата

Ще спечелим лигата ". Този рефрен повтаряха последователите на " Ливърпул " по време на успеха в огромното дерби на британския футбол против " Манчестър юнайтед ".

Привържениците предчувстват, че отборът им е покрай фантазията за първа купа във Висшата лига от 30 години насам. Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи, че почитателите са свободни да показват страстите си, до момента в който играчите му би трябвало да останат фокусирани в гонене на задачата.

" Те (привържениците) могат да пеят за каквото си изискат. Ще бъде необичайно, в случай че сега последователите ни не са в положително въодушевление. Разбира се, че на тях им е разрешено да пеят, да мечтаят и каквото си изискат, стига да извършват работата си, до момента в който играем ", сподели Клоп след триумфа над " Юнайтед ".

Победата усили серията на " Ливърпул " на 39 следващи мача без загуба. Червените държат решително първото място във Висшата лига, като водят с 16 точки пред " Манчестър сити ", който има и мач повече.

" Нищо не се е трансформирало. В същата обстановка сме, само че имаме още три точки. Ще ви кажа незабавно щом се почувстваме друго, само че към този момент няма разлика ", добави Клоп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР