Ще се ваксинирам, за да се опазя от зимните вируси.

...
Ще се ваксинирам, за да се опазя от зимните вируси.
Коментари Харесай

Легендарен наш синоптик взе съдбовно решение, какво следва

" Ще се имунизирам, с цел да се опазя от зимните вируси. Все още не съм решил каква имунизация ще поставям, само че с лекаря ми ще изберем най-хубавата, с цел да изкарам зимата по-леко. " Това показа пред " България Днес " легендата на българската метеорология Минчо Празников.

84-годишният синоптик, с чиито прогнози от дребния екран израснаха генерации българи, прекара доста тежко предходната зима. Като магнит за всички вируси Празников дълго време беше на легло при започване на годината. Въпреки че се лекуваше, синоптикът не можеше да става и даже имаше усложнения да приказва.
-->
" С идването на есента чувствам по какъв начин силите ме напущат! Преди бях витален и не се спирах, а в този момент съвсем не излизам от къщи. Като остарее човек, стартира да се пази от всичко ", призна пред вестника Празников, който стана извънредно известен с неподправеното си възприятие за комизъм.

Засега синоптикът " държи фронта " и съумява да се опази от ранните есенни вируси, само че споделя терзанията си, че идват студените дни и това по никакъв начин не му се отразява добре.

" Зимата чука на вратата, а за възрастни хора като мен това въобще не е добре. Надявам се да няма значителни снеговалежи, виелици и прекомерно студено време. Обнадежден съм, тъй като към този момент нещата вървят добре, само че сигурно ще пия витамини и ще се възползвам от имунизиране, с цел да избегна неприятни произшествия ", сподели Празников.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР