Ще се преразгледат правилата на българската независима енергийна борса. Очаквам

...
Ще се преразгледат правилата на българската независима енергийна борса. Очаквам
Коментари Харесай

Радев отново предизвика Борисов да се кандидатира за президент

Ще се преразгледат разпоредбите на българската самостоятелна енергийна борса. Очаквам КЕВР да глоби всички, които спекулират с цените. Това съобщи в Пловдив президентът, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Поздравявам още един път служебното държавно управление за това, които направи – пламенно овладя цените, уточни Радев, който откри Европейски конгрес за обществено предприемачество. Той увери, че се прави всичко допустимо цената на тока да бъде понижена и се преглеждат разновидности за помощ на бизнеса.

Президентът сподели още, че и развиване би трябвало да бъде импортиран в Европейската комисия, само че има потребност от сериозен спор и консенсус.
 Защо всички обичат Радев. Макар и зорлем Защо всички обичат Радев. Макар и зорлем
Изборите 2 в 1 са комплицирани не за гласоподавателите, а за партиите. Които не изясняват на гласоподавателите за какво са затруднени да излъчат канди...

Той разяснява и задълбочаващата се рецесия в Черно море.

Корабът край Камен бряг е една картина на безхаберието в продължение на десетилетия във връзка с морското избавяне. Докато бяха заети да приватизират флот, да концесионират пристанища, ето това виждаме сега – никаква организация, никакви процедури и безусловно скапана техника, сподели Радев.

Той още веднъж провокира за директен конфликт на изборите водача на ГЕРБ.

нееднократно е заявявал, че ще се кандидатира навръх тези избори. Като човек на думата и обещанията, аз чакам да си ги съблюдава. Нека излезе на тези избори, завоюва ги и внесе своите демократични полезности в президентската институция, сподели още Румен Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР