Ще се фокусираме върху здравната каса, където над 5 млрд.

...
Ще се фокусираме върху здравната каса, където над 5 млрд.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Представете си, че сте крали 15 години и идват едни момчета и спират кранчето

Ще се фокусираме върху здравната каса, където над 5 милиарда лв. очевидно не се разпределят и разходват добре и качествено. Друга значима смяна ще бъде, че шеф на болница, която работи на загуба, няма по какъв начин да получава заплата от 90 000 лв.. Това би трябвало да се промени и спре. Веднага ще се фокусираме и върху образованието. Там заплащането на учителите не би трябвало да зависи единствено от броя възпитаници, само че и от качеството на образованието.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред жителите на град Гоце Делчев, където двамата с Асен Василев показаха програмата си. Проблемите, които вълнуваха хората, още веднъж бяха опазване на здравето, обучение, работни места и пенсии, Коронавирус рецесията, оповестяват от Novini.bg. " Идеята ни е да запазим тези спомагателни 120 лв. към всички пенсии. Ако успеем да овладеем тези обири за 8 милиарда на година, няма да има проблем с тези пари. Точно това е концепцията на моите думи - десни ограничения - с леви средства. Целта ни е да няма българин под прага на бедността. Ясно е, че младежите бягат. Трябва да има вложения, с цел да има работни места и положителни заплати, с цел да може те да остават по родните си места. Проблемът е корупцията. Инвеститорите бягат тъкмо поради корупцията. Като се спрат корупцията и кражбите, вложителите ще дойдат. Ние се радваме, че ни нападат, тъй като това значи, че си вършим работата. Разбирам и тези, които ни нападат. Представете си, че сте крали 15 години и идват едни момчета и стопират кранчето. Естествено, че ще ги атакувате. Основни наши цели ще са промяна на основния прокурор и промени в КПКОНПИ. Сега те, дружно със профилираните съд и прокуратура, са бухалки. Виждате с Борисов какво става. Той си е избрал Цацаров и прокуратурата не подхваща никакви дейности против някогашния министър председател ", съобщи Кирил Петков в диалог с жителите на Гоце Делчев.
" Спряхме течовете в страната и видяхте какво стана - откриха се средства за актуализация на бюджета, за Коронавирус рецесията, за земеделие ", добави от своя страна Асен Василев. " Представете си в този момент, че в идващите четири години тези течове и обири за 8 милиарда годишно влизат в държавния бюджет, тогава в действителност ще има опция България да стартира да се развива по един естествен път и да има средства за всичко - опазване на здравето, обучение, бизнес ", безапелационен бе Василев.
" Ние предложихме зелените документи да се разширят. Ние сме за документите, само че всеки, който е прекарал COVID-19 и има антитела, също да може да взима документ ", добави Асен Василев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР