Ще приемем експерти от ДПС и от Има такъв народ

...
Ще приемем експерти от ДПС и от Има такъв народ
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Ще приемем експерти от ДПС и от ИТН в експертно правителство

Ще приемем специалисти от Движение за права и свободи и от „ ИТН " в експертно държавно управление. Това сподели в предаването „ Събуди се " на „ Нова телевизия " Теменужка Петкова, народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Тя добави, че номинираната за министър-председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел продължава диалози за състав на кабинет. Целта е да бъдат открити най-хубавите специалисти за всяка една позиция, добави Петкова.

Тя повтори, че в понеделник Габриел ще върне на президента Румен Радев изпълнен мандат.

Ще разчитаме на всички народни представители, които се отнасят с нужната отговорност към ориста на България. През идната една година, колкото е хоризонтът на държавното управление, което госпожа Габриел ще предложи, би трябвало да свършим много работа, тъй че да изведем страната от рецесиите, в които се намира, добави депутатът от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ през днешния ден, повече от всеки път, България има потребност от постоянно, устойчиво държавно управление - държавно управление, формирано от специалисти, които да преведат страната през рецесията, в която се намираме сега.

Трябва да се намерят най-хубавите специалисти, които със своите познания да бъдат потребни в своята сфера, разяснява Теменужка Петкова.

В изявление за бТВ заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев означи, че единственото работещо решение сега е да има кабинет с явен мандат, който да свърши 10 съответни неща, измежду които е и правосъдната промяна. Ще стигна още по-далеч - кабинет, чийто министър-председател авансово да си подава оставката в Народното събрание, в случай че не свърши нещата до избран период, разяснява Дончев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР