Ще приеме ли тя неговото предложение, преди часовникът да удари

...
Ще приеме ли тя неговото предложение, преди часовникът да удари
Коментари Харесай

Време за четене: нова доза романтика от „Бриджъртън“ идва с „Предложение от джънтълмен“

Ще одобри ли тя неговото предложение, преди часовникът да удари среднощ?

След и сърдечните безредици във семейството Бриджъртън не престават с третата книга от поредицата. От 14 февруари в българските книжарници можем да открием „ Предложение от джънтълмен “ на Джулия Куин с логото на издателство „ Ибис “.

Софи Бекет е противозаконната щерка на граф Пенуд. Тя живее в дома му като негова повереница и съществуването ѝ е търпимо до деня, в който татко ѝ се дами. Новата стопанка неотложно я намразва и когато графът умира, тя трансформира Софи в прислужница. Дните на младото момиче са изпълнени с рабски труд, само че една превъзходна нощ трансформира ориста ѝ .

Софи в никакъв случай не си е представяла, че ще успее да се промъкне на фамозния маскен бал, проведен от лейди Бриджъртън, нито че ще срещне там своя „ принц “! И до момента в който се носи във вихрен танц в обятията на очарователния Бенедикт Бриджъртън , тя се усеща като принцеса. Но уви, когато часовникът удари среднощ, магията би трябвало да завърши...

Две години са минали от онази вълшебна нощ, само че Бенедикт Бриджъртън към момента не може да прогони от мозъка си изящната дама, към която е изпитал неустоимо привличане . Но когато пътят му е кръстосан от необичайно позната и красива прислужница , която той избавя от злополучна орис, тя разгаря в сърцето му блян, който не е вярвал, че ще изпита още веднъж.

Бенедикт се е заклел да открие мистериозната непозната от бала и да се ожени за нея , само че с всеки минал ден прелестната прислужница Софи превзема сърцето му от ден на ден и повече…

„ Изобилие от ослепително духовитост и незабравими герои. “ ­– БУКЛИСТ

Джулия Куин е трикратна носителка на влиятелната премия „ Рита “, присъждана от Romance Writers of America. Преведени на над трийсет езика, нейните книги постоянно оглавяват класациите на „ Ню Йорк Таймс “. Отличителните им черти са неповторимият комизъм и занимателните разговори. По романите от поредицата „ Бриджъртън “ е сниман едноименния сериал по Netflix , провокирал ефектен зрителски интерес.

 Предложение от благородник книга Издателство Ибис
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР