Ще предоставя на партиите достатъчно време, за да могат да

...
Ще предоставя на партиите достатъчно време, за да могат да
Коментари Харесай

Радев: ДБ бърза да тласне страната във войната

Ще дава на партиите задоволително време, с цел да могат да обсъдят правилата и целите, към които да се обединят, с цел да излъчат устойчиво ръководство. Важно е да имаме парламент. Това съобщи президентът Румен Радев в Прага. Той е в Прага за неофициален Европейски съвет. Там европейските водачи разискват дали да има таван на цените на природния газ, по какъв начин да бъде въведен и дали да визира целия импорт

" Очаквам да не не помнят, че би трябвало да слагат преди всичко страната ", разяснява той и добави: Изключително значимо е да имаме парламент, тъй като нашият български парламентарен модел на властта се основава върху Народното събрание ".

Има предпочитание за справяне с ценовата рецесия, само че към момента занапред ще се разискват механизмите. " Лидерите предложиха на комисията за идващия съвет комисията да предложи стъпки, тъй че да бъдат овладени цените, тъй че да има промяна на пазара ”, разясни той.

. " Изумително е, че на фона на рецесията, " Демократична България " (ДБ) бърза да тласне страната във войната, още даже преди да е призован Народното събрание. Ако със същата пристрастеност лобират и за правосъдната промяна, в този момент публичната тежест на тази групировка, щеше да е по-различна ", уточни той и разяснява рецензиите, които е получил, че не е подкрепил присъединението на Украйна към НАТО.

" Как може тази групировка да си служи с такива откровени неистини и операции. С цялостна увереност не подписах декларацията за присъединение на Украйна в НАТО, тъй като това значи война Русия-НАТО.

На този въпрос би трябвало да гледаме извънредно съществено, политици, които тласкат България към война, без значение дали от незнание или изгода, дължат отговор на българите, чии ползи обслужват.

Не е коментирана военната помощ за Украйна, с цел да има помощ Европа би трябвало да има капацитет. Когато приказваме за наказания, няма да допуснем такива, които да повреждат стопанската система и енергетиката на България. Мога да ви споделя терзанието на доста водачи, че в случай че Европа не успее да овладее високите цени, тази рецесия може да прерасне в обществена ", съобщи президентът.

Радев разяснява и разисквания таван на цените на газа в Европейски Съюз.

" Таван на цените на газа е тематика, която единствено се дискутира сега. Да, има предпочитание да се оправим с ценовата рецесия, само че занапред ще се разискват и на други препоръки тези механизми. Лидерите предложиха на Европейска комисия за идващия съвет на 20 октомври комисията да предложи стъпки тъй че да бъдат овладени цените, тъй че да има промяна на европейския пазар за газ ", разясни Радев.

Лидерите на страните от Европейски Съюз заседаваха в Прага, защото Чехия сега ръководи Европейския съвет.

Срещата им се организира ден откакто в чешката столица се събра " Европейската политическа общественост ", с цел да показва единение и съдействие във връзка с сигурността и енергетиката. В дневния ред на водачите на 27-те бяха новите наказания против Русия, ограничения за стабилизиране на енергийния бранш и стопанските системи на страните-членки. Президентът Румен Радев съставлява България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР