Ще подкрепим кабинет, чийто дневен ред е дневният ред на

...
Ще подкрепим кабинет, чийто дневен ред е дневният ред на
Коментари Харесай

`Изправи се! Ние идваме!` няма да подкрепи кабинет, ``ако се вижда дългата ръка на ГЕРБ и ДПС`` |

" Ще подкрепим кабинет, чийто дневен ред е дневният ред на българските жители ", съобщи съпредседателят на коалиция " Изправи се! Ние идваме! " Мая Манолова по време на консултациите при президента.

" Ще подкрепим държавно управление на смяната, само че не и в случай че се вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Подобна поддръжка би се трансформирала в отровна прегръдка ", разяснява още Манолова.

Сред целите на обединението са поддръжката за хората с увреждания, за младите фамилии, както и за бизнеса. Реформата в правосъдната система, както и битка против монополите и проверка на ръководството на ГЕРБ са другите цели на парламентарната група на " Изправи се! Ние идваме! ".

Мая Манолова съобщи още, че в случай че видят, че се готви партиен инженеринг, няма да имат проблем да се върнат там, откъдето са пристигнали - на площадите. Тя акцентира, че няма да позволен " да бъдат извивани ръце ", както и че не влизат в диалози за постове.

Радев поздрави обединението, че е съумяла да резервира поддръжката за себе си, както и че се е утвърдила като парламентарна политическа мощ.

Президентът разяснява, че за първи път кабинетът ще се образува по нова формула - посредством единодушие към политики, а не на правилото на " разпределяне на кресла ".

" Народното събрание е мястото, където да се откри решението на това комплицирано уравнение ", разяснява още Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР