Ще подадем оплакване до премиера, ако областният управител на Пловдив

...
Ще подадем оплакване до премиера, ако областният управител на Пловдив
Коментари Харесай

Тотев ще сезира премиера, ако областният управител позволи да се ползва сградата на администрацията за партиен офис

" Ще подадем недоволство до премиера, в случай че регионалният шеф на Пловдив разреши да се употребява постройката на администрацията за партийни приемни “. Това сподели за Plovdiv24.bg , народен представител от ГЕРБ, от ръководителят на комисията Настимир Ананиев.

Той идва в Пловдив дружно със заместник-председателят на комисията – Йордан Терзийски, както и народните представители от Пловдив – Вецислава Любенова и Росен Костурко, всичките от Политическа партия “Продължаваме смяната “.

В публикувано до медиите прессъобщение се споделя, че срещата е с фокус активността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния указател, Закон за пътищата и други значими тематики за българските жители. " Искаме да чуем проблемите на жителите от Пловдив и се надяваме да можем да помогнем ", написа Ананиев.

, Младен Шишков и от Пловдивски район, също са членове на тази комисия и не са поканени на срещата. При заложен въпрос към Ананиев за какво те не са поканени, той е дал отговор, че това ще бъде тип приемна за жители, а не съвещание на комисията.

" Именно това е причина за възмущението ни, че постройката на Областната администрация ще се употребява като партиен офис “, сподели. Според него това не трябва да се позволява. Още повече, че те получават и пари за това пътешестване в страната - към 2/3 от заплатите на депутатите са за представителни разноски – отварянето на приемни за жители, пътни разноски и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР