Ще подадем оплакване до премиера, ако областният управител на Пловдив

...
Ще подадем оплакване до премиера, ако областният управител на Пловдив
Коментари Харесай

Тотев: Ще сезираме премиера, ако областният управител позволи това

" Ще подадем недоволство до премиера, в случай че регионалният шеф на Пловдив разреши да се употребява постройката на администрацията за партийни приемни “. Това сподели за Plovdiv24.bg , народен представител от ГЕРБ, от ръководителят на комисията Настимир Ананиев.

Той идва в Пловдив дружно със заместник-председателят на комисията – Йордан Терзийски, както и народните представители от Пловдив – Вецислава Любенова и Росен Костурко, всичките от Политическа партия “Продължаваме смяната “.

В публикувано до медиите прессъобщение се споделя, че срещата е с фокус активността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния указател, Закон за пътищата и други значими тематики за българските жители. " Искаме да чуем проблемите на жителите от Пловдив и се надяваме да можем да помогнем ", написа Ананиев.

, Младен Шишков и от Пловдивски район, също са членове на тази комисия и не са поканени на срещата. При заложен въпрос към Ананиев за какво те не са поканени, той е дал отговор, че това ще бъде тип приемна за жители, а не съвещание на комисията.

" Именно това е причина за възмущението ни, че постройката на Областната администрация ще се употребява като партиен офис “, сподели. Според него това не трябва да се позволява. Още повече, че те получават и пари за това пътешестване в страната - към 2/3 от заплатите на депутатите са за представителни разноски – отварянето на приемни за жители, пътни разноски и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР