Ще оттеглим нашата кандидатура за шеф на НС Росен Желязков,

...
Ще оттеглим нашата кандидатура за шеф на НС Росен Желязков,
Коментари Харесай

РЕВЕРАНС: ГЕРБ оттегля Росен Желязков

Ще оттеглим нашата кандидатура за началник на Народно събрание Росен Желязков, заяви в коридорите на Народното събрание шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова след невижданата обстановка на неспособност да се събере болшинство, което да излъчи народен представител № 1. 

Тя сподели, че през днешния ден наложително би трябвало да се стигне до избор. А сътрудника й Христо Гаджев добави: В момента има тежка конституционна рецесия, тъй като парламент съвсем няма. Много партии не са излезли от партизанското си говорене и от предизборната акция. Обмисляме да оттеглим нашата кандидатура. 

Вчера от Продължаваме промяната отдръпнаха номинацията си за поста в лицето на Никола Минчев. Така четвъртият опит да се избере началник на Народното събрание излъчи четирима нови претенденти през днешния ден - 

Желязков, Йордан Цонев от Движение за права и свободи, Петър Петров от Възраждане и Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, само че още веднъж нито един от тях не съумя да сплоти парламентарните групи към фигурата си.

А доайенът на сегашния състав на институцията и председателстващ Вежди Рашидов призна, че е изтощен от 2 дни театър. Бившият културен министър и народен представител от ГЕРБ няколко пъти сгреши процедурите в пленарната зала. 

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР