ще напусне поста изпълнителен директор на Локомотив Пловдив. Той беше

...
ще напусне поста изпълнителен директор на Локомотив Пловдив. Той беше
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив остана без изпълнителен директор

ще напусне поста изпълнителен шеф на Локомотив Пловдив. Той беше назначен на поста преди по-малко от два месеца – на 8 юни тази година. Очаква се раздялата сред Колев и железничарите да бъде завършена публично през идната седмица. Дотогава Колев остава на работа в клуба.

„ По-добро предложение нямам. Но имам персонален проблем – не мога да се науча да вземам участие в покупко-продажби на дребно и в всеобщи летни разпродажби. И си нося кръста. Сделките може да са за милиони и отново да са на дребно “, написа Колев във Facebook.

„ Вярно е, че Павел Колев напуща, само че не знам какъв е претекстът му. Дойде и ми сподели, че не му харесва положението на духа в клуба. Има някакъв персонален проблем, който не е обвързван с мен. Нито сме имали кавги, нито с Крушарски е имал проблеми. Нито има кавги в тима. Или е получил предложение за по-добра работа, което няма по какъв начин да настоявам, или има персонални проблеми. Решението му не е обвързвано нито с мен, нито с клуба. Не ми е ясно за какво е решил да напусне. Не желая да се схваща, че го атакувам по някакъв метод. Няма кавги сред нас. Той самичък може да отговори за какво е решил да напуща. Със сигурност няма йерархични проблеми в Локомотив. Най-вероятно е имало различие, че сме желали да продадем някой футболист, а той не е бил склонен. Така или другояче до трансфер не се е стигнало “, съобщи един от двамата притежатели на Локомотив Пловдив – Адам Сотков, пред Sportal.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР