ЩЕ НАПРАВИ ЛИ РАДЕВ ПАРТИЯ. Така с големи букви е

...
ЩЕ НАПРАВИ ЛИ РАДЕВ ПАРТИЯ. Така с големи букви е
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Ще направи ли Радев партия?

ЩЕ НАПРАВИ ЛИ РАДЕВ ПАРТИЯ. Така с огромни букви е озаглавен новият пост на анализаторът Елена Гунчева-Гривова, отдаден на размисли дали българският президент Румен Радев ще образува партия.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

За партия на Президента се приказва от години. Още когато излезе с вдигнат пестник, който по-късно лекичко прибра назад. Проблемът е, че тогава, когато подвигна пестник, хората му имаха вяра. Сега не чак толкоз. Особено след отбраната му за зеления документ и имунизациите. А и служебните държавни управления не бяха на висотата на упованията. А и да не забравим, че Кирил Петков си беше негово изобретение и ни го натрапи в политиката.

Който и да е нов план ще има няколко съществени казуса.

Вече харизматичните персони са се поизчерпали, хората стават подозрителни към всеки новопоявил се след горчивия опит с простокировците и в този момент сглобката. А и пиарите стават все по-непрофесионални. Опитаха се няколко плана да пробият, в това число на Стефан Янев /къде ли се загуби този човек?/, МЕЧ на Радостин Василев, планове на Мая Манолова и така нататък Но хората мъчно ги припознават.

Партийното строителство е сериозна работа и не е за елементарни хора.

Задължително е съществуването на лидер, който да е прочут /за предпочитане освен на майка си/, харизматичен, съумял и да има за стратегия това, което интересува огромната част от народа. Дори да се откри подобен, то по подразбиране не биха го позволили до медиите. Следователно няма по какъв начин да набере известност. А в случай че го пуснат по медиите, изключително националните, то излиза наяве, че е план, за който е несъмнено, че се финансира от някого, и разпоредбите се дефинират другаде.

Затова и съм мощно скептична към възможен предстоящ план на Радев.

Още повече, откакто всички знаем кои са към него. А и въпреки всичко жена му и дамата на Соломон Паси са първи приятелки, което оставя едно неприятно чувство. Още вести четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР