Ще намерим начин гласове за нас да продължат да се

...
Ще намерим начин гласове за нас да продължат да се
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Целият държавен апарат работеше за действащия президент


Ще намерим метод гласове за нас да продължат да се чуват

Окончателните резултати още не са оповестени, само че занапред е явно, че двойката господин Радев и госпожа Йотова печели с огромна преднина. Честито на спечелилите, сподели проф. Анастас Герджиков на първия си брифинг след края на изборния ден.

Всички се надяваме, че през идващите 5 години ще се осъществен техните обещания, а не моите прогнози, съобщи той.

Герджиков благодари на щаба си, на партиите и претендентите, които го поддържаха и на всички дали своят вот за него.

Няколко неща ни попречиха - първо, че нашите противници от самото начало повтаряха единствено едно: вие сте свързани с дадени партии и с дадени хора. Това не е същински спор, уточни Герджиков.

Целият държавен уред работеше за настоящия президент, с репресии на силовите министерства. Вътрешният министър не просто се занимаваше с това, а беше като представител на предизборния щаб, съобщи професорът.

Видяхме, че секциите в Турция са празни, означи той.

Вътрешният министър направи още една клевета дни преди изборите - че в СУ надали не са раздавани някакви задатъци, което моите сътрудници незабавно са опровергали със стотици страници документи, сподели още ректорът на Алма матер.

Ние повлияхме доста за смяна на политическия жанр - всички започнаха да приказват за обединяване, посочи той и добави: Мисля, че това ще остане. Това се видя и при началото на договарянията за сформиране на държавно управление.

В този смисъл считам, че всички гласове за мен няма да останат на вятъра. Мисля, че ще намерим метод да продължим и тези гласове да се чуват, анонсира Анастас Герджиков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1034545247118567
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР