Ще може да внасяме безплатно куфар в кабината още един

...
Ще може да внасяме безплатно куфар в кабината още един
Коментари Харесай

Ryanair даде на заден за ръчния багаж

Ще може да внасяме гратис куфар в кабината още един месец

Нискотарифната самолетна компания Ryanair пуска един месец „ гратисен интервал " за новата политика за ръчен багаж, която трябваше да влезе в действие от 1 ноември, написа Independent, представен от economic.bg. Вчера авиопревозвачът публично промени разпоредбите си за ръчен багаж, изискващи в допълнение заплащане от пътуващите, които желаят да вземат повече от една дребна чанта (най-често с размерите на дамска чанта) дружно с тях в кабината.

„ Нашата нова политика за ръчен багаж влезе в действие през вчерашния ден, само че ние даваме един месец гратисен интервал, в който клиентите да свикнат с новите правила ", пишат в послание до медиите от компанията.

Ryanair вкара нова политика за ръчния багаж, която към този момент ще таксува пасажерите, в случай че те желаят ръчния си куфар или сходна по величина чанта в кабината. Досега компанията допускаше гратис чанти, които не надвишават 10 кг или размери 55x40x20 см в кабината.

От Ryanair настояват, че измененията, които влязоха в действие в четвъртък – 1 ноември, ще оказват помощ за понижаване на закъсненията на полетите и ще дават по-евтина алтернатива за чекиран багаж. На уеб страницата си самолетната компания написа, че политиката за маркиране на ръчен багаж, който не може да се побере в кабината, ще завърши.

Пътуващите с предпочитано настаняване, което съгласно самолетната компания сега съставлява към 30% от клиентите, могат да продължат да носят със себе си 2 безвъзмездни чанти в кабината (малка чанта и ръчен багаж). Цената на „ Priority Boarding " излиза по-евтино от таксата, която би трябвало да платите за в допълнение багаж, само че съгласно самолетната компания някои пасажери ще предпочетат да заплащат повече за още една чанта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР