Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница!

...
Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница!
Коментари Харесай

``С гол г*з таралеж ще мачкаш - това моа да ти кажа!`` |

" Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя алкохолик! С гол задник таралеж ще мачкаш - това мо`а да ти кажа! Нещастник подобен! Ще плашиш хората и ще ги арестуваш! Това да не ти е 44-година, бе! " - заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в село Бата. 

В словесната си дрънканица Борисов не уточни съответно към кого се обръща, само че във Facebook обява към видеопосланието си посочи следното: " 13 патрулки с над 30 маскирани тежковъоръжени бойци на Бойко Рашков са окупирали дни преди изборите поморийското село Бата, с цел да плашат хората тук да не гласоподават за ГЕРБ. Претарашили са дома на кмета Георги Георгиев, където са намерили лист с гостите на сватбата на щерка му. Заради това е изведен с белезници и държан 24 часа в ареста, без да му бъдат повдигнати никакви обвинявания и без даже да бъде разпитван. Това е " демокрацията " по Румен Радевски. Така се " оправя " с мен прислужникът му Рашков. По-жалък от тях е единствено Христо Иванов, който е подготвен да ги прегръща и целува, единствено и единствено да влезе в държавно управление. Толкова за демократичността на " Демократична България ". Не Ви ли е позор?!? "



Цял ден имитират, че правили кабинет. Те единствено редят постове и какво да откраднат – та ББР, та концесиониране, та еди какво си. Българите сме такива. Сега обичат да им се пее чака-рака. След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни… Може и по-рано, единствено след няколко месеца. Нека да изкарат колкото може повече, след това ние ще се оправим. Корнелия споделила, че щяла да взе участие. Ами тя и в този момент си има министри, регионални шефове, заместник-областни шефове, зам.-министри. Те единствено договарят постовете, каза Борисов.

" След година народът ще се осъзнае и отново ще ни повика, с цел да спасяваме ситуацията "

" Международната рейтингова организация " Фич " удостовери през вчерашния ден постоянния кредитен рейтинг на България. Това, което няма да прочетете в прессъобщението на Министерството на финансите, е че стабилността на рейтинга се дължи на положителното положение на стопанската система, което моето държавно управление остави през месец май. От известието на харвардския министър няма да научите и че " Фич " показва мощни терзания по отношение на ниската имунизация против COVID-19 в България. Правителството на кандидат-президента Радев провали имунизационния проект и заради това България е на последно място по имунизирани хора в Европа. Това, съгласно " Фич ", може да докара до тежки последствия за българската стопанска система. Оставихме им добре подредена средноевропейска страна, а тези, с които в този момент Христо Иванов се сдружава, ще я провалят. След година народът ще се осъзнае и отново ще ни повика, с цел да спасяваме ситуацията. Дано тогава да не е прекомерно късно! " - написа Борисов във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР