Ще коментирам материала в ПИК със заглавие Ето защо придворните

...
Ще коментирам материала в ПИК със заглавие Ето защо придворните
Коментари Харесай

Сашо Диков пред ПИК: Какво стана, че по темата Борисов с Недялко сме на различни мнения? Кинти от олигарси не взимам. Лично съм питал Рашков за имотите му

Ще разясня материала в ПИК със заглавие " Ето за какво придворните медии не проверяват резиденциите на Бойко Рашков " от 9 януари т.г. с създател Петър Христозов.

Позволявам си да разясня, тъй като в този материал е представено и моето име, а няма случай, в който е представено моето име, аз да не отвръщам, тъй като по този начин считам, че е обикновено и постоянно съм реагирал.

Когато се обадих на Недялко Недялков и потърсих връзка с Петър Христозов, той ми сподели, че самият той е Петър Христозов. Това е псевдоним. Така ли е, не е ли по този начин, аз желая да кажа няколко фрази по случая.

Тук пропущам думите в текста за придворните медии, пропущам, че самостоятелни публицисти са в кавички...споменати са Паунова, Цънцарова, сред които и аз, кавичките ги оставяме. Всичко друго оставяме, само че написа, че тези публицисти не престават да проверяват опозицията и пропущат издънките на властта.
свързани новини261252на 09.01.2022
Но няма да пропусна, че в текста написа, че става въпрос за кинти и ще изтъквам: " Те не престават да разследват…опозицията и да си затварят очите пред издънките на властта. И за какво съгласно вас? Защото доста симпатизират на Радев и киретата му? Не, при тези видове всичко е кинти, осребряване на мантрата за честността. А кинтите идват от избягалите олигарси Цецо Василев и Васил Божков, от Бобокови, Арабаджиеви, Стайкови, Баневи, Прокопиеви…На власт е подсъдимата олигархия, а „ проверяващите “ медии са нейните трубадури. "

Това, което желая да кажа е: дано почитаемият Христозов, чиито материали чета нееднократно, а в случай че се окаже, че е Недялко Недялков, не е от изключително значение, дано да е по този начин общителен, който и да написа по мой адрес, че съм взел някакви пари от олигарси или от който и да било, да показа доказателства или, в случай че има малко достолепие, да си вземе думите обратно и да се извини. Това е, поради което желаех реакция.

Предложих на Недялко да направя изявление с него във връзка този материал, само че той ми сподели, че няма смисъл и че по-добре е да ме потърсят от ПИК. Ето, аз си споделям мнението.

Всичко останало ще приема, само че от никого няма да приема, че съм взимал пари от олигарси или от каквито и да било други, отвън работодателите ми, с които имам контракт, а това са притежателите на малкия екран.

Това, което желая да кажа още е, че детайлности по парцелите на Рашков бяха казани от самия него в изявление за моето предаване - той обясняваше за своите парцели от кое място ги има и по какъв начин ги има, и че ги има с помощта на жена му, която е нотариус и откъдето са парите. Но това не пречи Христозов или Недялко да е безусловно прав, че всеки един в тази страна би трябвало да бъде разследван, тъй че по това съм изцяло склонен с създателя на материала. Несъгласен съм само да ме включва в изказвания, че става въпрос за кинти.

Ако ставаше въпрос за кинти, щях да получавам доста повече кинти за напълно други неща и щях да си виждам живота, само че аз избирам да практикувам занаята си по този неособено признателен метод. Но всеки избира по какъв начин да упражнява занаята си.

Жалко, че преди време, когато взривяха колата на " Галерия " и други коли, където беше началник Недялко Недялков, тогава бяхме на едно мнение. Какво стана в този момент, че по тематиката с Борисов сме на разнообразни отзиви, всеки един знае себе си. Така че, да сме живи и здрави.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР