Ще има великденски надбавки за най-нуждаещите се у нас. Това

...
Ще има великденски надбавки за най-нуждаещите се у нас. Това
Коментари Харесай

Кабинетът подготвя пакет Великденска подкрепа за най-нуждаещите се

Ще има великденски надбавки за най-нуждаещите се у нас. Това разгласи министър председателят Кирил Петков преди днешното заседание на Министерския съвет.

" Искам да възложа на вицепремиера по еврофондовете и министър на финансите, дружно с министъра на труда и обществената политика, да изработят пакет " Великденска поддръжка "  за най-нуждаещите се, тъй че те да посрещнат по-високите цени на храните поради войната в Украйна ", подреди министър председателят на министрите Асен Василев и Георги Гьоков. И изрази вяра, че идната седмица ще има подобен съответен пакет.

Петков изясни, че през днешния ден мярката 60/40 ще бъде удължена до края на юни. " Въпреки че изключителното състояние свършва на 1 април, действително помощта за компаниите ще продължи в идващите три месеца ", сподели той.

Освен това, ще рестартирам активността на Националния съвет по антикорупция, добави министър председателят.  " Заедно с Министерство на вътрешните работи, министерството на правораздаването и Главния инспекторат, ние ще би трябвало да засилим нашите политики против корупцията, която е най-големият апаш на стандарта на живот в България ", добави Петков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР