Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Известната

...
Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Известната
Коментари Харесай

Врачката на Берлускони каза кой ще е премиер

Ще има ли кабинет и кой ще бъде министър председателят? Известната ясновидка Теодора Стефанова изненада всички с това, което видя в близкото бъдеще. " Ще има държавно управление, което ще бъде ексцентрично, евентуално експертно, държавно управление на взаимни отстъпки, на мъчно реализирани допирни точки сред партиите ", споделя Теодора.

Никой не желае да съобщи гласоподавателите си, само че партиите би трябвало да осъзнаят, че да седнеш на масата на договарянията в името на отговорността пред националните ползи не е изменничество. Партийните водачи би трябвало да заровят томахавките, безапелационна е гадателката на Берлускони, написа " Ретро ".

На въпроса може ли ген. Стефан Янев да е обединителната фигура, ставайки постоянен министър председател, обаче Теодора Стефанова споделя: " Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже избавителен вид за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена министър председател, а след това и президент ".

И държавното управление, и Народното събрание ще са с къс период на деяние, предвижда още Теодора. Тя вижда избори следващата година. " Може да вървим два, а даже и три пъти на избори следващата година, до момента в който изберем същинските водачи, способни да създадат нужното за просперитета на България ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР