Ще има бюджет здравната каса, да не се напряга прекалено

...
Ще има бюджет здравната каса, да не се напряга прекалено
Коментари Харесай

Пеевски плюе по Денков: Седи си в уютното кабинетче, а хората бедстват. Да отида да му свърша работата

Ще има бюджет здравната каса, да не се напряга прекомерно министър председателят. Този министър председател не си прави работата. Той има по-ниско съмнение от кабинета „ Виденов “. Седи в уютния си кабинет и не прави нищо. Това сподели в коридорите на Народно събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
„ Ако той не може да се оправи, да отида да му свърша работата. Може да отида за един месец и да пробваме и рейтингът, в случай че е по-висок, може да остана “.
„ Парламентът ще има все по-високо доверие ”, добави Пеевски.
„ Виждате какво се случва с хората, те бедстват, 4 дни без електричество, този човек просто не работи нищо. Той би трябвало да стартира да си прави работата, той не си прави работата като министър председател. 4 дни вие видяхте ли той нещо да работи. Седнал в уютното си кабинетче, седи там и нещо разпорежда онлайн, това е несериозно “, сподели Пеевски.
Делян Пеевски съобщи още, че от Движение за права и свободи не са подкрепили концепцията за основаване на комисия за следствие на Министерството на електронното ръководство, по този начин както не са подкрепили другата комисия за следствие на Министерство на вътрешните работи, тъй като съгласно тях има проверяващи органи: „ Трябва да оставим прокуратурата да си прави работата. Не желая Движение за права и свободи да взе участие в популизъм и по тази причина се отхвърлих. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР