Ще бъдем конструктивни за третия мандат, Има такъв народ няма

...
Ще бъдем конструктивни за третия мандат, Има такъв народ няма
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Много пъти, някой не е натискал копчето

" Ще бъдем градивни за третия мандат, " ИТН " няма да сложи нито едно изключващо авансово изискване и нито една алена линия, не слагаме като изискване отсъствието на и, би трябвало да се седне на масата и да се беседва съществено ", съобщи в " Панорама ".

По думите му Министерството на районното развиване и благоустройството е единственото министерство, в което няма корупция.

" Няма нито една извършена социална поръчка, нито един подписан контракт, няма нито едно заплащане отвън решенията на Народното събрание до стотинка ", добави.

" Много пъти, някой не е натискал копчето ", нагледно се изрази вицепремиерът в оставка.

Според Караджов държавното управление е паднало поради неумението на " Продължаваме промяната " да ръководи с консенсус, да води съдружни диалози и да доближава до решения.

" Не може да се ръководи с ултиматуми и лозунги, не може всеки, който не е склонен с Политическа партия, да бъде именуван мафия. Съдбата на Има Такъв Народ ще я решат гласоподавателите. Продължаваме да носим уговорките си към съдружното съглашение. Обвиненията, които ни се хвърлиха и върху мен, са неистини ", сподели още.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР