Ще бъде абсурдно, ако някои хора не приемат решението на

...
Ще бъде абсурдно, ако някои хора не приемат решението на
Коментари Харесай

След решението на съда: Калоян Паргов си иска мястото в Националния съвет на БСП

" Ще бъде неуместно, в случай че някои хора не одобряват решението на съда и ще търсят метод по какъв начин да го заобиколят и да не го изпълнят. Слушам, следя, виждам такива опити на моите приятели да създадат тъкмо това ", това съобщи пред БНР Калоян Паргов от Българска социалистическа партия.

" Първият извод е, че този, който желае да прави правосъдна промяна, който желае да ръководи държавнически страната, самият този има проблем в личната си организация, обвързван с разпоредбите и нормите и спазването им. Което основава имиджов проблем – е ли е допустимо да приказваме за господство на закона обществено, откакто в личната си организация не го съблюдаваме ", продължи той.

Паргов посочи, че решението на съда не предстои на обжалване и би трябвало да бъде изпълнено, а делото касае метода на взимане на решение за отстраняването му от управлението на социалистите, който е циничен.

За връщането си отпред в градската партийна организация той означи:

" Няма да си диря правата с връщането на тази позиция, тъй като това ще сътвори безпорядък. В навечерието на идните избори не мога да го причиня на тази организация. Няма да сътворявам безпорядък в навечерието на изборите, търсейки опцията да се върна отпред. "

Паргов добави обаче, че след решението на съда си желае мястото в Националния съвет на партията.

Той заявява, че с Кирил Добрев не се връщат, с цел да саботират работата на Националния съвет, а с цел да вземат участие в него.

" Проблемът на левите хора са алените линии и невъзможността на Българска социалистическа партия, без значение от изразените позиции, да възпре прекосяването им. Позицията за Република Македония - френското предложение, отношението към Русия и войната, отношението към " Газпром " и доставките на газ и прекъсването им едностранно от страна на България, търсейки мотив да бъдат спрени. Всичко това тревожи хората, тъй като Българска социалистическа партия не е съумяла да се оправи ", разяснява Калоян Паргов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР