Щастливо разделен със съпругата си е скандалният отрицател на мерките

...
Щастливо разделен със съпругата си е скандалният отрицател на мерките
Коментари Харесай

Договор между Мангъров и жена му преди раздялата! Скандалният доцент запазва милиони чрез майка си

 Щастливо разграничен със брачната половинка си е скандалният отрицател на ограниченията против ковид и имунизациите доцент Атанас Мангъров. Медикът и половинката му Анна не са дружно от цели девет години, откакто осъзнават, че след десетилетия брак няма какво повече " да си кажат ", изясняват техни познати.

По това време четирите им деца към този момент са огромни и поели по личен път. Това още повече улеснява проектите на съпрузите всеки да заживее личен живот. След прям диалог двамата вземат решение, че няма потребност да си губят времето по съдилища, с цел да се развеждат публично. Това не стопира подялбата на фамилното имущество. За задачата Атанас и Анна Мангърови подписват сватбен контракт, в който нещата в детайли са уредени. 

Самият контракт е подписан пред нотариус в края на април 2012 година Според изискванията брачната половинка резервира за себе си два жилището в центъра на София. За Мангъров остава един сравним като площ, който също е в центъра на столицата и коства стотици хиляди левове. 

На пръв поглед скандалният инфекционист наподобява прецакан от подялбата на фамилното имущество. На процедура нещата стоят по малко по-различен метод. Оказва се, че доцентът съумява да задържи за себе си други парцели, оценени на милиони левове. Врътката е допустима поради обстоятелството, че те се водят на 98-годишната му майка. Дали обаче единствено баба Елена е давала пари за тяхната покупка, или средства са излизали и от бюджета на Анна и Атанас Мангърови, остава тайнственост. Още повече, че част от тях са изплащани от самия Мангъров по време, когато бюджетът му към момента е общ със брачната половинка Анна. 

Такъв е случая с големия апартамент на баровската столична ул. " Оборище ". Имота в топ центъра на столицата е с повърхност 174 квадрата и към днешна дата коства близо милион лв.. Баба Елена купува гигантското жилище от дъщерята на Апостол Карамитев - Маргарита. По същата скица с ипотечен заем изплащан и от доцента старицата купува и различен голям апартамент в София и магазин, вила до Боровец и жилище в Пловдив. 

Самият доцент, откакто прави кариера, също персонално си купува още няколко жилището и гаражи в София и Бургас Тяхната стойност е стотици хиляди левове, само че надали съставлява проблем за човек, който се хвали, че взема по 200 лв. на частен обзор. 

Останалото за баба Елена благосъстояние, става известно, не скапва връзките сред разграничените съпрузи Анна и Атанас Мангърови.  " И до през днешния ден още се обичаме. Чуваме се постоянно, съвсем всяка седмица, само че всеки от нас има нов живот ", лаконичен е скандалният доцент. 

Той споделя, че среща Анна още в студентските си години. Любовта им тръгнала около услуга, която тя му направила. Докато бъдещият лекар подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея. Негов прочут го насочва към " една засукана хубавица ", която с огромно наслаждение взема решение казуса. От таблица на таблица стават и гаджета. Анна към този момент има един брак зад тила си с дете, само че това не стопира напористия Мангъров. След малко ухажване те стават семейство, а бъдещият топ инфекционист се снабдява със заветното при комунизма софийско жителство, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР