Щастливите връзки се градят на стотици малки неща. Едно от

...
Щастливите връзки се градят на стотици малки неща. Едно от
Коментари Харесай

Не започвайте връзка с никой от тези 6 типа хора


Щастливите връзки се градят на стотици дребни неща. Едно от тях е верността. Всеки би се съгласил, че е значимо да се доверяваш на колегата си. Но, за жал, някои хора не могат да живеят без да изневерят на половината си. За тях е единствено въпрос на време. Ние взехме решение да ви покажем другите видове хора, с които да не влизате в сериозна връзка. Само ще изгубите времето си.

1. Самовлюбеният
Този вид човек не се задоволява с любовта на единствено един. Той желае всеобщото боготворене. Така тези хора отстояват себе си. Самовлюбените хора непрекъснато търсят съвършения сътрудник. Те откровено считат, че сегашната им връзка не е задоволително съвършена, с цел да я продължат. И упрекват всички други за това, само че не и себе си.
2. Безнадеждният романтик
Процесът по построяването на нова връзка е от значително значение за сантименталния човек. Такива хора обичат новите неща и не могат да понасят рутината – те се отегчават. За да избегнат това прекомерно сантименталните хора постоянно търсят нови източници на веселба. Те ненавиждат рестриктивните мерки и най-вече от всичко ценят свободата.
3. Несигурният
На всички ни не ни доближава самочувствие от време на време. Но, в случай че някой не знае по какъв начин да живее личния си живот и непрекъснато се нуждае от утвърждението на този или оня, това е рисково. Когато подобен човек се сблъска даже с малко отчуждение, той мигновено стартира да търси нова връзка, в която всичко да е изцяло друго.
4. Егоистът
Егоистите са толкоз погълнати от личните си мисли, че не одобряват обстоятелството, че най-близките до тях може би също страдат. Но пък те осъзнават, че може би самите те са повода за страданието. Егоистите имат вяра, че моралните правила просто не са за тях. Те постоянно си простят за нещата, които не могат да понасят у другите.
5. Страдалецът
Страдащите хора постоянно играят жертвата. Всяко малко нещо ги наскърбява. Тези хора постоянно си търсят някой, който да ги утешава. Когато сътрудниците им не им дават това, което желаят, страдалците си търсят нов на момента.
6. Критикът
Има повече от един вид хора, на които им липсва самочувствие. Тези, които обичат да подлагат на критика останалите за всяко малко нещо и дават препоръки (често непоискани) просто го употребяват като средство за отстояване в обществото. Тези хора не се опасяват, че ще наранят някого и не са способни да изградят здрава връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР