Щастлива, спокойна и с поглед към бъдещето. Олимпийската шампионка по

...
Щастлива, спокойна и с поглед към бъдещето. Олимпийската шампионка по
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Сега от мен ще очакват злато от всяко състезание

Щастлива, спокойна и с взор към бъдещето. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова към този момент вкъщи. Тя беше посрещната с обилна гала освен на летище " София ", само че и в своя град Долна Митрополия, където стана почетен жител.

Стотици близки, другари и почитатели се стекоха в центъра на града, с цел да се допрян до златната медалистка от Игрите в Токио. А 21-годишната Горанова остава положителна, усмихната и не се тормози от огромните упования.

Снимка: Lap.bg

Много е тежък медалът в директен и метафоричен смисъл. Много ограничения, труд и пот се крие зад него. Всеки един състезател ги поставя тези старания и това е пътят към триумфа. Със сигурност има нови предстоящи. Чух незабавно коментар " Сега на международното да ги пребиеш ". От мен ще чакат на всяко съревнование да спечелвам златото ", съобщи тя в предаването " Тази заран ".Ивет, която е европейска и международна вицешампионка, към този момент гледа към нови провокации.

А в дълготраен проект е уверена, че желае да се завърне един ден в Долна Митрополия.

Снимка: Lap.bg

" Нямам проекти да пребивавам другаде. Искам да остана в Долна Митрополия. Чувствам се на умерено и прелестно място. Децата доста ме въодушевиха като видях по какъв начин се радват и те желаят да реализират нещо огромно. В момента имат образец и би трябвало да усетят нашата поддръжка ", съобщи тя.

Беше необикновено. Не може да се случи на всеки човек. Случва се един или два пъти в живота. Не чаках толкоз хора да има. Бях изключителна радостна. Всички бяха радостни, въодушевени, желаеха да се снимат с мен ", добави Горанова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР