Щастлива съм от успеха, който постигнах през последните няколко дни!

...
Щастлива съм от успеха, който постигнах през последните няколко дни!
Коментари Харесай

ШАПКИ ДОЛУ! Златното ни момиче Калейн: Гордея се, но не го постигнах сама! Благодаря на всички

„ Щастлива съм от триумфа, който реализирах през последните няколко дни! България не беше имала Европейска шампионка от 1994г. в лицето на Мария Петрова. Гордея се с това, което направих, само че не го реализирах сама “, това написа европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023 Боряна Калейн в инстаграм профила си.
България завоюва общо пет медала на финалите на обособените уреди при дамите на европейското по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Шампионката в многобоя Боряна Калейн взе сребърен орден на бухалки и бронзов на обръч, а Стилияна Николова завоюва сребро на топка и бронз на лента, а Ева Брезалиева стана втора на лента.
Калейн благодари на всички съдии, треньори, хореографи и на медицинския екип на и на БФХГ за всекидневната поддръжка!
„ Благодаря на моя клуб Левски-Триадица за това, че ми пази гърба! Благодаря на моето прелестно семейство и на моите другари! Без вас нямаше да стигна до тук. Благодаря на всички мои почитатели за безрезевната ви обич и поддръжка! Благодаря и на тези, които не ме харесват и не желаят да съумея! Вие ме вършиме по-силна и вършиме скъпи моментите, когато потвърдя на себе си, че не сте прави за мен! “, написа още тя.
  Вижте тази обява в Instagram.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР