Щастлива съм да имам много близки хора, които ме обичат

...
Щастлива съм да имам много близки хора, които ме обичат
Коментари Харесай

Мая Илиева проговори за Главния

" Щастлива съм да имам доста близки хора, които ме обичат и ми оказват помощ. В моето семейство имаме мощна връзка. Имам и осем години по-голям брат от мен, който постоянно ме е подкрепял ".

Думите на вдовицата на убития началник на ВИС-2 Георги Илиев – Мая, са за брат й - Александър Пенелов.

Тези дни стана ясно, че братът на черната вдовица Мая Илиева – Александър, към този момент е за непрекъснато в столицата. Дълги години той живееше в чужбина, само че към този момент дефинитивно се е върнал в столицата. Пенелов, както известната си сестра Мая се интересува от будизъм, даже е имал персонална среща с Далай лама. Алекс е разграничен с жена си, само че се грижи за момчето и момичето си.

Братът на Мая е някогашен играч по водна топка и е единственият човек, който съумява да опитоми характера й. " Зодията ми Близнаци е такава - умеем да разбираме всички лица на хората ", споделя той.

И момчето, и момичето на Алекс към този момент са огромни, приключили са Италианския колеж в Горна баня и към този момент работят. Братът на Мая избира да пази персоналното си пространство и единствено при положение на потребност да се появява, с цел да я отбрани.

" Имам и други близки хора - Теди да вземем за пример, е моя другарка от години. Много й имам вяра. Мисля, че хората получават избрана доза хубави и неприятни неща в живота си. Просто при мен се случват вкупом и хубавите, и неприятните. И отново има някакъв баланс ", споделя Мая.

Именно салдото е този, който търси и брат й. Александър чете книги за будистки практики, а със сестра си приказват с часове на духовни и езотерични тематики, споделят от обкръжението на съдбовната вдовица.

" Много пъти назовавам живота си с Георги " предишния " ми живот. Това бе времето, в което бяхме влюбени. Връзката ни бе неразрушима. Разбира се, имам и нови другари, с които през последните години ми е забавно, само че те са много по-малко от преди ", споделя Мая, която загуби брачна половинка си Жоро Илиев през 2005 година.

С днешна дата Илиева продължава да е луда глава и последното нещо, което направила, е да скочи с бънджи от Аспаруховия мост.

" Ужасно ме беше боязън. Но това е страховит прилив на адреналин, който с течение на годините разбрах, че той ми е нужен, мога да се пристрастя. Бих го направила отново. С мои другари имаме проекти да скачаме с парашут, само че не ми стига време да се организираме, трябваше да сме девет индивида. И други неща замислям, само че като ги изживея, ще ги споделя ", споделя за опитите си Мая, до която непроменяемо стои брат й, който не я изпуска от взор. Освен че доста пътува, Илиева е и горда майка на три деца - две момиченца и едно момче - Криста, Андреа и Васил, напомня " България Днес ".

" Тя е извънредно добра майка. Децата, както споделя, са й подарък от Жоро, макар че са осиновени. Грижи се за тях непрекъснато и не разчита на помощничка ", безапелационни са приятелките на Мая.

Освен пътуванията най-голямата пристрастеност на Илиева е благотворителността. Тя не се отхвърля от нея и при всяка опция оказва помощ на нуждаещи се.

" Преди доста години Георги беше спонсорирал дом за сираци, а обявата в един вестник по-късно беше доста неприятна. И аз му споделих, за какво не направиш опровергаване, с цел да схванат хората истината? Той ми отговори, че същинската щедрост постоянно е анонимна, другояче е реклама. Аз също мисля по този начин и по тази причина не желая да разясня въпросите с това на кого и какъв брой давам ", споделя в едно от последните си изявленията Мая.

Това, на което и сега се учи красивата вдовица на Главния, е да демонстрира възприятията към най-близките си.

" И брат ми може би е по този начин. Но би трябвало постоянно да показваш на хората, които обичаш, че са ти значими. Гледах трогателен филм - мъж беше болен, а брачната половинка му направи празненство за приятелите му - да минат всички и да му кажат какъв брой го обичат приживе. Аз не съм скривала страстите си, само че се замислих, че би трябвало да го върша по-често ", споделя на висок глас Мая Илиева, която от години живее повече като монах, в сравнение с като кралица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР