Шоуто на световноизвестния български артист Енчо Керязов - „Нощ на

...
Шоуто на световноизвестния български артист Енчо Керязов - „Нощ на
Коментари Харесай

Шоуто НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ на Енчо Керязов отново в Пловдив

Шоуто на световноизвестния български актьор Енчо Керязов - „ Нощ на звездите “, за втора поредна година ще завладее Античен спектакъл в Пловдив. Едни от най-хубавите реализатори на цирковото изкуство, обединени от идеята да поддържат надарените деца на България, ще се качат още веднъж на античната сцена на 1 юни от 20.30 часа. Мотото на тазгодишния театър е „ Детето в мен “, а водещи ще бъдат артистът Александър Алексиев и обичаната пловдивска водеща Лили Бързева. Събитието ще се организира под патронажа на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Фондация „ Енчо Керязов “ има за цел да подкрепя и разпространява достиженията на български деца и младежи, които развиват своя гений в науката, изкуството и спорта. На 11-тото издание на своите Годишни награди фондацията още веднъж ще отличи номинираните гении, в три категории – Изкуство, Образование и Спорт, които ще получат поддръжка за своята реализация.

Пленен от сърдечната българска аудитория, под тепетата още веднъж се завръща невероятният смешник Хуш Ма-Хуш. Украинецът, приключил Киевската академия за цирково изкуство, ще предизвика феновете с атрактивни скечове. Носителят на 22 международни върха на Гинес – рисковият Фреди Нок, ще спре дъха с демонстрациите си отвън човешките благоприятни условия с ходенето си по въже. Директно от най-големите подиуми на Европа, за първи път в България идват и страхотните братя Седеньос – четвърто потомство циркови акробати, които ще изпълнят с прецизна акуратност и синхрон икарийски танци. На сцената ще забележим и доста български имена, измежду които певицата и актриса Милица Гладнишка, " Керана и космонавтите " и П.И.Ф.

По мотив 1 юни уредниците са планували вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да се намерят в мрежата на и.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР