Шоуменът Митю Пищова напуска бургаската болница под звуците на цигански

...
Шоуменът Митю Пищова напуска бургаската болница под звуците на цигански
Коментари Харесай

Изписват Митю Пищова с цигански оркестър

Шоуменът Митю Пищова напуща бургаската болница под звуците на цигански оркестър и танцьорки. Това заяви той пред в. „ Монитор” от болничното легло в шокова залата, където се намира на лекуване.

Припомняме, паметният търновец беше признат по неотложност в болничното заведение в четвъртък сутринта откакто по личните му думи се заиграл с четири миски и манекенки и сърцето му почнало да издава багажа.

„ Започнах да се удушавам и сърцето ми излезе от темп. Усещах, че си отивам от този свят, но лекарите да са живи и здрави още веднъж ме върнаха към живота. Утре в 10,00 ч. сутринта напущам бургаската болница с цигански оркестър, а начело ще ме чакат няколко танцьорки миски и манекенки. Не се спирам, прибирам се в Слънчев бряг, където купонът продължава до края на лятото. Всяка нощ там ще има голи хора, доста курви и секс. Курварин съм се родил и курварин желая да си умра, а не като някаква мишка да пребивавам живота си в боязън по кое време ще умра. Каквото е рекъл Господ, това ще стане. Аз ще не преставам да пребивавам живота си по този начин, както ми харесва”, съобщи към този момент нормализирания и още веднъж военен Пищов.

Това не е неговият първи здравословен проблем. Преди няколко години той получи инфаркт, по-късно краката му едвам не бяха отрязани откакто потеглиха да гангренясват. А най-после падна и счупи и прешлени. Наложи се месеци наред да пази леглото, а по-късно още веднъж да се учи да върви с походилка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР