Шокираща снимка на Камелия без грим се появи в социалните

...
Шокираща снимка на Камелия без грим се появи в социалните
Коментари Харесай

Вижте Камелия без грим СНИМКА

Шокираща фотография на Камелия без грим се появи в обществените мрежи. На фрагмента ясно проличава, че чалга фурията е без макиажа, с който сме привикнали да я виждаме на фотоси, клипове и участия, написа burgas24.bg.

Кадърът провокира бурна реакция измежду нейните почитатели, а мненията за естествената осанка на певицата са противоположни.

Едни считат, че за 50-годишна жена Камелия наподобява повече от отлично и може да служи за образец на доста по-млади колежки. Не толкоз благосклонни към певицата са друга част от коментиращите, които настояват, че не могат да я разпознаят без грим.

Напоследък Камелия се е отдала на разкрасителни процедури и интервенции, само че очевидно няма срещу да се демонстрира и без капка грим. Припомняме, че първо Камелия си направи холивудска усмивка и не помни за жълтите зъби, които я мъчат от началото на кариерата си. След това си кръцна носа, което не се одобри изключително добре от феновете си, а в последно време я виждаме и с издути джуки.

Нейни дългогодишни почитатели се надяват да е завършила с подобренията по себе си, защото е напът да премине границата на допустимото и да стане за срам на цяла България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР