Шофьорите да следят нивото на течността за чистачките и да

...
Шофьорите да следят нивото на течността за чистачките и да
Коментари Харесай

Катаджии регулират натовареното движение преди и след празничните дни

Шофьорите да наблюдават равнището на течността за чистачките и да не не помнят да заредят мобилните си телефони . Те би трябвало да ревизират и документите си. Тези препоръки даде основен комисар Петър Соколов от Националната полиция на специфичен брифинг тази заран на Автомагистрала " Тракия ".

Той разгласи, че се постанова ограничаване на камиони над 12 т от 16 до 20 часа през днешния ден. В събота, 22 декември, ограничаването ще е от 9 до 14 часа . Ограничения ще има и на 26 декември от 14 часа, както и на 1 януари следобяд.

След 14 часа катаджии ще контролират придвижването за извеждане колите от София , както и ще управляват трафика на входовете и изходите на другите огромни градове на страната.

За да се улесни трафикът, ремонтите на автомагистралите " Тракия " и " Хемус " ще бъдат спрени . На някои места ще останат усложненията и съветът на катаджиите е водачите да ревизират на уеб страницата на АПИ за пътната конюнктура.

Ще има и инспекции за надзор за алкохол и опиати.

Екипи на КАТ ще управляват трафика на входовете и изходите на огромните градове, уточни началникът на Пътната полиция Росен Рапчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР