Шофьорът на камион постави на риск колегите си на пътя,

...
Шофьорът на камион постави на риск колегите си на пътя,
Коментари Харесай

Опасност на пътя! Камион подкара в насрещното във Враца /снимки/

Шофьорът на камион сложи на риск сътрудниците си на пътя, като подкара в насрещното във Враца, научи организация BulNews. 
Случката се е разиграла през вчерашния ден на надлеза при КАТ. Камион с врачанска регистрация идвал откъм Изчислителния център и желал да се спусне надолу по пътния възел към бул. „ Васил Кънчов “. Водачът обаче очевидно изпуснал отбивката, само че това не го тормозило и най-невъзмутимо подал ляв мигач и минал през насрещното. 
За рисковата обстановка сигнализира постоянен четец, който изпрати в редакцията ни фотоси на нарушителя. На фрагментите ясно се вижда по какъв начин камиончето прави безумната маневра.  
Куриозните гледки по пътищата на Враца към този момент стават все по-често събитие. Ежедневно публицистичните ни имейли, както и страниците и групите в обществените мрежи, са заляти от най-разнообразни сигнали. Неправилни паркирания, минаване наопаки през кръгови кръстовища и придвижване в насрещното се документират непрекъснато. Въпрос на време е да се стигне до случай и е извънредно належащо водачите в града да опреснят знанията си за правилника за придвижване, а органите на реда да стоварят върху нарушителите цялата тежест на закона. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР