Шофьорът, който блъсна четирима души на спирка във Варна, е

...
Шофьорът, който блъсна четирима души на спирка във Варна, е
Коментари Харесай

Шофьорът, блъснал четирима на спирка във Варна, заспал зад волана

Шофьорът, който блъсна четирима души на спирка във Варна, е задремал зад кормилото след нощна промяна. Това е обяснил самият той по време на разпит в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, оповестява bTV.

21-годишният мъж е арестуван за 24 часа. Той има брошура от три години, само че досега няма никакви нарушавания на пътя. Пробите му за алкохол и опиати са негативни.

Главен контрольор Петко Камбуров от ОДМВР-Варна съобщи, че ще се направи разбор на записите от видеокамерите в региона, както и от видеорегистратора в колата.

Установено е, че автомобилът се е движел в лявата лента по бул. " Владислав Варненчик " към Трета гимназия. От кръстовището с ул. " Дрин " леката кола е почнала гладко да се отклонява в дясната лента, по-късно е навлязла в бус лентата и най-после - в тротоарното пространство, изясни още той.

Непосредствено преди удара в автобусната спирка, GPS устройството на автомобила е отчело скорост от 47 км/ч.

Едното от двете 14-годишни девойки, които пострадаха, остава с заплаха за живота. В реанимация е и 27-годишен мъж. Той е в устойчиво положение. Четвъртата потърпевша е 51-годишна жена, която е леки травми на лицето. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР