Шофьор сигнализира за скандална случка на магистрала "Тракия". Той е

...
Шофьор сигнализира за скандална случка на магистрала "Тракия". Той е
Коментари Харесай

ВИДЕО разкрива скандално изпреварване на магистрала "Тракия"

Шофьор алармира за скандална преживелица на автомагистрала "Тракия ". Той е попаднал на доста забавен "индивид " по думите му, до момента в който е управлявал колата си по скоростната права, написа plovdiv24.bg.

Ето какво споделя пловдивчанинът (без редакторска намеса):

"На връщане от морето попаднах на един доста забавен субект. В лява лента карах със 140 км/ч (специално си го отбелязах) и същият искаше да ме задмине и се опитваше с клаксон, с подсвяткания на дългите, с мигач да ме накара да се прибера *по време* на маневра изпреварване.

Същият този, бързащият, реши, че щом не съм го пуснал задоволително бързо, той ще ми пречи, до момента в който карам. "

Човекът ползва и видео към думите си, на което се вижда желанието на джигита да го блокира всякога, щом пловдивчанинът минел в лява лента.

"Номерът на колата му е А 4871 НР ", прибавя пловдивчанинът.

Мрежата безусловно бе взривена от историята на пловдивчанина, а други водачи умело се изрекоха по тематиката, някои даже стигнаха до доста остри и цветни реплики. Ето част от мненията им:

"За страдание по пътищата е цялостно с такива комплексирани пе**ли..! (да ме простят хомосексуалистите, че те са си свястни хора)... "

"А не може ли да се кара обикновено? Винаги ли би трябвало да застрашаваш живота на хората които се движат...И тях някой ги чака,и те имат фамилии "

" Просто бягаш от спор. И да си прав, махаш с ръка и усмивка, казваш всичко е наред или извинявай сътрудник и си гледаш прелестното семейство. Не си коства за една "суха фъшкия " да си рискуваш здравето. Поздрави! "

"От по кое време святкането стана публична сигнализация за освобождение на изпреварваща лента?Може би от преди 10-15 години.Мисля, че към този момент инструкторите го преподават на младите водачи,заедно с кино лентата Бързи и Яростни "

"Пълно е със селяндури!!! "

Вижте ВИДЕО от скандалната обстановка на автомагистрала "Тракия "

БЛИЦ напомня, че тази история идва на фона на изнесената през вчерашния ден от "Пътна полиция " кошмарна статистика за произшествията от началото на месеца.

Униформени огласиха, че и.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР