Шофьор, наел електромобил, блъсна друга кола, паркирана в центъра на

...
Шофьор, наел електромобил, блъсна друга кола, паркирана в центъра на
Коментари Харесай

Шофьор се вряза в паркиран автомобил и избяга, но потърси лекарска помощ в „Пирогов”

Шофьор, наел електрически автомобил, блъсна друга кола, паркирана в центъра на София и избяга. Инцидентът е станал предходната събота до столичното 22- ро учебно заведение. По информация на мъжът, който е управлявал електрическия автомобил, е чужденец.

Ударът е бил толкоз мощен, че той е получил фрактура и е потърсил лекарска помощ в „ Пирогов ”. След това се е свързал с компанията, от която е наел колата. Собственикът на автомобила, който е бил ударен, написа ядосан пост, и пожела да опише за случилото се.

Колата е била паркирана на бул. „ Пенчо Славейков ”. Тя е била оставена на публично място за паркиране в синя зона. Потърпевшият Калоян Недев описа, че е пуснал SMS.

„ На 11 февруари си потеглих след нощна промяна. Дойдох при колата си малко след 8 часа. Заварих я в покъртително положение. Първоначално и помислих, че някой ме е блъснал и е избягал. Но по-късно пристигна чиновник на компания, която отдава електрически автомобили чартърен. Той ми изясни каква е обстановката. Техен клиент е блъснал колата ми и малко по-надолу, в уличка, е оставил електрическия автомобил и е избягал ”, съобщи Недев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР