Шофьор на Uber е бил арестуван след убийството на бившия

...
Шофьор на Uber е бил арестуван след убийството на бившия
Коментари Харесай

Арестуваха шофьор убил ММА боец

Шофьор на Uber е бил задържан след убийството на някогашния играч в полусредната категория на Ultimate Fighting Championship (UFC) Родриго де Лима.

Репортери оповестяват, че Джеферсън Роджър Масиел Барата е бил задържан в Бразилия. Полицията споделя, че по показанията на Барата излиза, че Лима го е блъснал, откакто водачът помолил него и приятелите му да приказват по-тихо в автомобила му. Барата блъснал ММА боеца с колата си и избягал от мястото на престъплението.

Шофьорът на Uber признава, че е умъртвил Родриго де Лима.

„ Винаги съм мислил за метод да отгледам фамилията си и да не разреша на децата ми да порастват без татко. Съчувствам на неговото семейство, скърбя. Вече съм помолил Бог да ми елементарни. Това беше едно от нещата, от които се опасявах най-вече - да лишава живота на някого. Започнах да работя тази работа, с цел да имам повече време за църквата, отделях време на всички деца там, преподавах музика в църквата и най-после се случи това. Поисках амнистия от Бог и от неговото семейство. Не беше задачата ми да взема живота на никого. Никога не съм навредил на никого. Двадесет и шести април щеше да бъде денят на моята женитба. Щях да стартира нов живот и това се случи. Ще си платя за това, което съм направил и надълбоко скърбя. Моля неговото семейство и другари за амнистия.”

“Чудовището” де Лима бе едвам на 28 години. Той имаше статистика от две загуби в най-голямата ММА организация в света - UFC. Последния дуел от професионалната му ММА кариера бе през юни 2018 година. Тогава той се наложи против Луис Фабиано в първи кръг посредством събмишън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР