Шестстотин и двайсет лева ще получи всяко дете на починал

...
Шестстотин и двайсет лева ще получи всяко дете на починал
Коментари Харесай

Благотворителен футболен турнир събра пари за деца на починали полицейски служители

Шестстотин и двайсет лв. ще получи всяко дете на умрял полицейски чиновник от Бургаска област. Средствата са събрани по време интернационалния благотворителен шампионат по футбол на дребни порти за полицейски чиновници, извършен в морския град. Това заяви ръководителят на Управителния съвет на състезателен футболен клуб " Свети Никола " - Бургас, Павлин Ковачев.

В събирането на средствата са се присъединили донори, състезателите в шампионата, в който с изключение на полицейските тимове от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас, Видин и Враца, са взели участие футболисти от Словения, Сърбия, Румъния, Македония, Босна и Херцеговина, Хърватска. Днес в наличието на основния юристконсул в ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас, контрольор Павлин Ковачев отвори кутията за дарения и преброи намиращата се в нея сума.

Всяко едно от децата на умряли чиновници от обособените структурни звена в системата на Министерство на вътрешните работи с месторабота Бургаска област ще получи подаяние в размер на 620 лв., заяви Павлин Ковачев и добави, че парите ще бъдат дадени на децата преди 1 юни за могат да се поощрят триумфите им през образователната 2018/2019 година. Ковачев сподели, че първенец в десетото издание на Международния благотворителен шампионат по футбол на дребни порти за полицейски чиновници е тима от ОД на Министерство на вътрешните работи - Враца, надвил във финалната среща над тима на Международната полицейска асоциация в Хърватска.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР