Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о училище откри днешното заседание

...
Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о училище откри днешното заседание
Коментари Харесай

Шестокласник откри заседанието на Министерски съвет заедно с Гълъб Донев

Шестокласникът Божидар Лалов от столичното 7-о учебно заведение откри днешното съвещание на Министерски съвет дружно със служебния министър-председател Гълъб Донев.

Божидар води своя графа в Радио София на Българска национална телевизия и след изборите на 2 октомври отправил покана за диалог с премиера, на която Гълъб Донев откликнал.

" Казах му, че избирам да се срещнем в комфортно за нас време. Вчера се срещнахме на четири очи и, както се споделя, обсъдижме тематики във съвместен интерес. Той ми описа за интереса си към публицистиката и политиката. Аз желаех да чуя по какъв начин в очите на едно дете наподобяват последните събития в България и той отговори, че страната ни боледува от недоразумение и лекуването за това положение е разговорът ", сподели Донев при започване на държавното съвещание.

" Неразбирателството се лекува с диалог и с мир и това е моята фантазия за България. Когато порасна, бих желал да видя мир и съгласие сред хората в страната ни, да забележим по какъв начин ще се усъвършенства страната. Със сигурност ще стана публицист в бъдеще, тъй че сътрудници, може да ме очаквате ", сподели Божидар.

Той получи от премиера подарък - книгата " Представи си " по текст на Джон Ленън с благопожелание да остане постоянно подобен идеалист.

Очаква се на съвещанието си Министерският съвет да утвърди годишния отчет за положението на националната сигурност през 2021 година Вносител на отчета е министър председателят Гълъб Донев.

Министрите ще одобрят и промени по бюджета на Министерството на младежта и спорта. Допълнително пари по бюджета си ще получи Министерството на образованието, с цел да финансира неделните учебни заведения в чужбина.

Кабинетът ще одобри и национална стратегия за отбелязване на 150-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР