Шестият сезон на Фермата“ започна с оспорван двубой между отборът

...
Шестият сезон на Фермата“ започна с оспорван двубой между отборът
Коментари Харесай

Фатална астропрогноза застигна Фермата

Шестият сезон на „ Фермата “ стартира с оспорван дуел сред тимът на дамите и тимът на мъжете. Изходът от борбата дефинира кой ще поведе групата при започване на приключението. Резултатът донесе отчаяние в лагера на дамите и същинска болежка на една от тях. Сочената единомислещо за най-силна измежду дамите – Габриела, контузи неуместно, само че в това време – тежко, така и така повреденото си, разследване на неверна интервенция, ляво коляно. Тя напусна Фермата за обширен медицински обзор, който дефинира сериозността на травмата й. А диагнозата беше безапелационна – Габи би трябвало да напусне шоуто и да претърпи интервенция.

Иронията на ориста за Габи е, че дни преди влизането й във Фермата, астроложка я предизвестява да пази ставите си, поради съдбовна класификация на планетите. Габриела обаче, дала поръчка във визитката си, че страхът е положение на духа, което би трябвало да се надскача и побеждава, не избяга от борбата, а се хвърли в нея, като същинска Лара Крофт. 4 часа по-късно обаче, Габи открива, че към този момент въобще не може да стъпва на левия си крайник, поради което се постанова незабавно да бъде откарана в болница.

Преди да се сбогува с участниците Габи посъветва дамите да не се разделят вътрешно и да се изправят против мъжете единни. Тя одобри метафизичен случилото се, тъй като „ по този начин е трябвало да се случи “. Лара Крофт на Фермата разкри в „ Преди обед “, че няма собствен любимец, само че ще следи с интерес шоуто, тъй като желае да разбере кои от участниците ще се окажат най-приспособими, само че в това време ще останат правилни на себе си. След овакантяване на шоуто Габи се е възстановила бързо и даже е взела присъединяване в съревнование по мотоциклетизъм, което е спечелила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР