Шестият ден от ATP финалите е и последният такъв от

...
Шестият ден от ATP финалите е и последният такъв от
Коментари Харесай

Кой ще е последният 1/2-финалист в Торино: Епиката Алкарас - Медведев и Зверев срещу Рубльов

Шестият ден от ATP финалите е и последният подобен от груповата фаза на надпреварата и ще научим името на последния полуфиналист в конкуренцията. Засега обстановката в " Червената група " също е заплетена, макар че по никакъв метод не може да се съпоставя с вчершната драма от " Зелената група ".

Програмата ще бъде открита със конфликта сред Даниил Медведев и Карлос Алкарас, като руснакът към този момент се класира за финалната четворка на надпреварата и следва да забележим по какъв начин ще подходи към мача си с Алкарас и дали ще даде всичко от себе си, както през вчерашния ден го стори Яник Синер, намирайки се в същата обстановка.

Световният номер две съвсем несъмнено ще се класира за финалната четворка, в случай че преодолее съпротивата на първенеца от 2020-та, тъй като към този момент има по-добри вторични индикатори по отношение на Александър Зверев (сетове и геймове) и ще се класира съвсем несъмнено вместо него, при положение, че преодолее съпротивата на Медведев.

Александър Зверев пък ще се нуждае от наложителен триумф в конфликта си с Андрей Рубльов, а даже това може да се окаже незадоволително за олимпийския първенец, макар че той надигра Алкарас в откриващия си дуел в надпреварата, до момента в който Рубльов значително е без шансове за класиране напред.

Програмата за петък на ATP финалите:

1. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Рохан Бопана / Матю Ебдън (не преди 13:00 часа)

2. Карлос Алкарас - Даниил Медведев (не преди 15:30 часа)

3. Раджийв Рам / Джо Солсбъри - Ринки Хиджиката / Джейсън Кублер (не преди 19:30 часа)

4. Андрей Рубльов - Александър Зверев (не преди 21:30 часа)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР